Antiek gids

Terug naar Antiek startpagina

Start  »  Gids  »  A  »  Antiek  »  Antiek / musea

Antiek / musea gids

Antiek gids
Uw banner op deze locatie? Advertentie info

1. Amsterdamse school museum
Museum Het Schip en Archivisie is gevestigd in het wereldberoemde arbeiderspaleis van Michel de Klerk in de Spaarndammerbuurt. Het meest expressionistsiche blok wordt in de volksmond Het Schip genoemd en behoort tot de top van de architectuurstroming De...

http://www.hetschip.nl/

2. Bakkerij museum
Het lekkerste museum van Nederland. In het historische centrum van Medemblik vindt u het bakkerijmuseum "De oude bakkerij". In het museum kunt u zien hoe de bakkers vroeger hun waren maakten en aan de man brachten.

http://www.deoudebakkerij.nl/

3. Museum stoomtram
De stoomtram als Museum in Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Bezoek de Museumstoomtram en stap in voor de spannendste reis door de tijd. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik is het geregistreerde museum over de geschiedenis van de stoomtram in Nederland.

http://www.museumstoomtram.nl/

4. Openluchtmuseum Ootmarsum
De geschiedenis van de landbouw en het leven van vroeger op het platteland is te vinden in een fraai parkachtig gebied van 17.000 vierkante meter met maar liefst 15 authentieke gebouwen en een gezellige Uitspanning met terrassen aan fraaie vijvers.

http://www.openluchtmuseumootmarsum.nl/

5. Stoommachine museum
De website van het Nedederlands Stoommachine museum. Het museum houdt de geschiedenis van de stoommachine levend door stoommachines te verzamelen, restaureren en onderhouden.

http://www.stoommachinemuseum.nl/