Antiek gids

Terug naar Antiek startpagina

Start  »  Gids  »  A  »  Antiek

Antiek gids

Antiek gids
Uw banner op deze locatie? Advertentie info

1. Acorn antiques
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Acorn antiques

http://www.acorn-antiques.nl/

2. Affaire d'Antiques
Wij bieden u een ruim assortiment aan bijzondere objecten uit verschillende stijl periodes. Van Louis XV tot Art Deco. Tevens voeren wij exclusieve tafelkleden en cadeau artikelen. Kom genieten

http://www.antiquaire.nl/

3. AK Antiek
Aziatische Kunst antiek, alsmede Antieke Horloges - Sieraden & Juwelen. Aziatische Kunst: Ivoor, Netsuke, Okimono, Inro, Ojime, Japanse Prenten, Porselein. Antiek: Aardewerk, Porselein, Glas & Kristal, Zilver, Klokken, Horloges, Antieke Wapens.

http://www.akantiek.nl/

4. Amsterdamse school museum
Museum Het Schip en Archivisie is gevestigd in het wereldberoemde arbeiderspaleis van Michel de Klerk in de Spaarndammerbuurt. Het meest expressionistsiche blok wordt in de volksmond Het Schip genoemd en behoort tot de top van de architectuurstroming De...

http://www.hetschip.nl/

5. Antiek & Brocante `Bij ons Thuis`
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Antiek & Brocante `Bij ons Thuis`

http://www.brocantebijonsthuis.nl/

6. Antiek de Zon
Antiek, curiosa en brocante verkoop. Wij specialiseren ons in de verkoop van originele meubelen, antiek, brocante, curiosa en decoraties.

http://www.antiek-de-zon.nl/

7. Antiek en koloniaalen meubelen
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Antiek en koloniaalen meubelen

http://www.antiekenkoloniaal.nl

8. Antiek Straat
De grootste antiek straat van Europa. bijzonder breed en steeds wisselende assortiment decoratieartikelen en kleinmeubelen. Dit assortiment bieden wij aan tegen hele scherpe prijzen

http://www.antiekstraat.com/

9. Antiek VILLA HELENA
Antiek Villa Helena te Mol. Verkoop van antieke meubelen, beelden, lusters, schilderijen en decoratieve stukken. Antiquair Villa Helena.

http://www.villa-helena.be/

10. Antiekantiek
Restauratie, in/verkoop van antiek en verkoop van klassieke stijlmeubelen. Zitmeubelen, tafels, kasten, verlichting, spiegels en sfeer accessoires.

http://www.antiekantiek.nl/

11. Antieke klokken
Antieke klokken winkel in het oude stadscentrum van Antwerpen met meer dan 100 antieke klokken te koop. Eveneens de inkoper en restaurateur van Antieke klokken. Actief sinds 1978.

http://www.antieke-klokken.com/

12. Antiquariaat De Blikken Trommel
Antiquariaat De Blikken Trommel is een online boekhandel gespecialiseerd in Reisverhalen, daarnaast bieden we een grote algemene voorraad aan. U vindt Antiquariaat De Blikken Trommel aan de Lasonderstraat te Enschede.

http://deblikkentrommel.nl/

13. Antiquariaat Lont
De grootste antiquarische boekenwinkel in de Herenstraat te Amsterdam! In de winkel vindt u boeken en prenten. Specialisatie is kinder- en jeugdboeken, maar ook filosofie, theologie, geschiedenis, kunst, scheepvaart, en een kleine afdeling Russisch literatuur

http://www.antiquariaat-lont.nl/

14. Antiques antwerp
Antiques Antwerp geeft een volledig overzicht van de antiekhandel in Antwerpen : antiekbuurten, winkels, veilingen, markten, galerijen. Alsook reisinfo, stadsplannen, en een rubriek "items for sale"

http://www.antiquesantwerp.com/

15. Antiques Art, Art Deco en Art Nouveau glas en specialiteiten
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Antiques Art, Art Deco en Art Nouveau glas en specialiteiten

http://www.antiquesart.nl/

16. Art Deco Style & Light
voor Gispen Lampen, Gispen meubelen en voor ambachtelijk stofferen. Sinds 1988 gevestigd in de Breestraat te Delft. Gespecialiseerd in leveren van opnieuw gestoffeerde buisframe meubelen van o.a. de merken Gispen, Fana, Markant, De Wit, Ahrend en andere b

http://www.alsvanouds.nl/

17. Bakkerij museum
Het lekkerste museum van Nederland. In het historische centrum van Medemblik vindt u het bakkerijmuseum "De oude bakkerij". In het museum kunt u zien hoe de bakkers vroeger hun waren maakten en aan de man brachten.

http://www.deoudebakkerij.nl/

18. Belle Chambre
Belle Chambre is de webwinkel voor antiek en brocante. We richten ons met name op de Art Deco, Art Nouveau / Jugendstil periode: De laatste grote stijlperiodes die we kennen.

http://www.bellechambre.nl/

19. Benko - antieke bouwmaterialen
Historische bouwmaterialen, oude bouwmaterialen, antieke bouwmaterialen, brocante en decoratie

http://www.benko.nl/

20. Boeken startpagina
Boeken dochtersite van Open Start.

http://boeken.openstart.nl/
Pagina  «  1 | 2 | 3 »